Άνοιγμα σχολείου

Οδηγίες προς τους γονείς.

Καλή σας μέρα και καλή χρονιά . Σας ενημερώνω για τα νέα δεδομένα με τα οποία θα ανοίξουν τα σχολεία την επόμενη Δευτέρα. Την πρώτη εβδομάδα ΟΛΑ τα παιδιά θα κάνουν 3 self tests τα οποία θα προμηθευτείτε από τα φαρμακεία με τον ΑΜΚΑ τους. Τα τεστ θα δηλωθούν στην εφαρμογή edupass.gov.gr, για την πρώτη εβδομάδα το βράδυ της Κυριακής, Δευτέρας και Πέμπτης ώστε την Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο αφού την πρoηγούμενη θα έχουν κάνει και δηλώσει τα tests.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δίχως δηλωμένα τα tests τα παιδιά ΔΕΝ θα μπορούν παρακολουθήσουν τα μαθήματα του σχολείου. Την δεύτερη εβδομάδα τα παιδιά θα κάνουν 2 self tests , το βράδυ της Δευτέρας και της Πέμπτης ώστε την Τρίτη και την Παρασκευή θα έρχονται με δηλωμένα τα tests κανονικά στο σχολείο.

Τα τεστ θα γίνονται την προηγούμενη ημέρα ώστε να ενημερώνεται το σύστημα.

Την Δευτέρα τα παιδιά με μάσκα, αντισηπτικό κι ένα μπουκάλι νερό. Σας παρακαλώ να ανοίγετε τα mails κάθε μέρα ώστε να είστε ενήμεροι για την λειτουργία του σχολείου μας σε σχέση με τα νέα δεδομένα. Να προφυλάξουμε και να προφυλαχτούμε ΟΛΟΙ και κυρίως τα παιδιά. Για νεότερα θα ενημερωθείτε την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *